16 February 2015

Travel Diary on Postcards

by Snail Mail Diary

Sent by MountainMan/CityBoy, aka Robert (Chile).

This postcard from Puerto Varas with a little scratch (the odd cloud in the middle) is part of the project Snail Mail Diary. It was written on December 29, 2014; sent on January 14, 2015; pictured and posted one week later; and finally arrived in Morocco on February 9.

I am happy to have contributed to this project. But also I feel a bit like FinnBadger...

Postcards by Snail Mail Diary


I felt like answering with another blue postcard:

Blue Postcard from Chaouen. Morocco

This is the village of Chaouen or Chefchaouen (الشاون/شفشاون), one hour far from home, more or less.

6 comments:

 1. The postcard you received is stunning. MM/BB is a great photographer.

  I also love the card that you sent. Chaouen looks amazing.

  ReplyDelete
  Replies
  1. The bright blue in MM/CB's postcard is wonderful.

   Chaouen is one of the most visited places in Morocco. I like it. Sometimes I think it's too touristy, but I recommend it anyway.

   Delete
 2. Recordo quan en vas parlar, vaig entrar al seu web i hi vaig passar una estona molt llarga, m'hi vaig perdre. Em va encuriosir. M'agrada la fotografia que t'ha enviat i em pregunto pel contingut. Introspectiu, diu el teu amic que es va sentir en escriure-li. Molt profund.

  ReplyDelete
  Replies
  1. No sé com em va agafar per participar-hi...! És un projecte molt curiós. Escriu molt en les postals, ja ho veus en la foto. Em contava que havia conegut un americà, que l'entenien més en anglès si no xarrava tan i tan correcte... Res profund, el que havia fet aquell dia. Suposo que quan les publique en el llibre serà com un diari.

   Jo l'any passat en el viatge a Grècia vaig anar escrivint i enganxant postals en una llibreta i abans de tornar, des d'Atenes, li la vaig enviar a una amiga. Potser seria el mateix, però més íntim.

   Delete
  2. M'agrada molt la idea. És el contrari de les fitxes diàries, en lloc de captar la impressió en una frase, pots desenvolupar els pensaments del dia. El resultat en una llibreta deu ser com un collage amb dues cares!

   Delete
  3. Li va agradar molt! :D

   Delete

Thank you for coming. All your comments make me extremely happy.