09 February 2016

Centuries of Mail Services


Royal Mail, the British postal service, has decided to celebrate its 500 years of postal history in 2016. There will be all kind of celebrations around this milestone, like a special exhibition of 500 mail-related items, some special stamps launched in February... You can find all the information in this website.

Also during 2016 Correos, the Spanish postal service, seems to be celebrating its 300th anniversary. I still did not find the website.

Do you know how old the postal services of your country are?

6 comments:

 1. Escriu-los (per correu postal, és clar) i pregunta'ls si tenen pensat crear-ne una!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Correu postal? A l'atenció de "los señores de Correos"? ;-)

   De tant en tant els pregunto (pel Twitter) quan trauran una botiga online de segells, i no em responen mai. És que és molt curiós: han tret una plataforma de venda per Internet (Comandia), però ells no en fan ús!

   Delete
  2. Ets una clienta molt exigent! Potser tenen la plantilla fent formació intensiva per aprendre-la a utilitzar. :D I potser això inclou "com contestar per Twitter com a institució", pensa que amb el munt d'embolics institucionals per culpade piulades marcadament ideològiques, s'ha d'anar amb peus de plom.

   Delete
  3. Exigent? Si em donen contínuament segells de Santa Teresa de Jesús, del Gran Capitán i del Tribunal Constitucional i no dic res. Bé, de vegades sí que els dic alguna cosa ;-)

   Delete
  4. Per favor, no m'enviïs el segell del Tribunal Constitucional! (per cert, no retiren els segells del monarca jubilat?).

   Delete
  5. Quina diferència trobes entre un rei i l'altre?

   Els segells no els retiren mai, excepte quan es canvia la moneda. Per exemple, fa molt poc, han deixat de ser vàlids els segells neerlandesos en florins (molt després de l'entrada de l'euro). els segells en pessetes també van ser vàlids durant un temps després.I no estic 100% segura, però crec que encara pots descanviar els segells en pessetes per altres que tinguen el mateix valor en euros.

   El del TC no el tinc. Però si el tingués igual te l'enviava, per protestar! ;-)

   Delete

Thank you for coming. All your comments make me extremely happy.